ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ - ΒΕΛΟ - ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΒΟΛΟΣ - Φωτογραφίες

ΒΕΛΟ - ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΒΟΛΟΣ - ΕΛΕΝΗ ΚΑΟΥΝΑ

Διεύθυνση - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Διεύθυνση: ΕΙΚΟΣΤΗΣ ΟΓΔΟΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 125 Τ.Κ. - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Τ.Κ.: 38221
Περιοχή - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Περιοχή: Βόλος Κατηγορία - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Κατηγορία: ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ
Τηλέφωνο - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Τηλέφωνο: 2421033636 Fax - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Fax: 2421033636
Κινητό - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Κινητό: - E-mail - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ E-mail: elenikaouna@hotmail.gr
Υπεύθυνος - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Υπεύθυνος: ΕΛΕΝΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΓΑΜΟΣ – ΒΑΠΤΙΣΗ Ιστοσελίδα:
Διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του γάμου και της βάπτισης το "Βέλο" και η Ελένη Καουνά, κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα στην παρουσίαση και την αισθητική εκδηλώσεων γάμου και βαπτίσεων. Φινέτσα και μεγαλοπρέπεια, κομψότητα και χάρη συνώνυμα της υψηλής αισθητικής αλλά και της αστείρευτης φαντασίας που διακατέχουν την ίδια και τους συνεργάτες της. Όταν η τέλεια αρμονία συναντά το στυλ και το ύφος που ταιριάζουν σε σας, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με πρωταγωνισ...
Επισκέπτες: 10204

ΒΕΛΟ - ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΒΟΛΟΣ - ΕΛΕΝΗ ΚΑΟΥΝΑ

ΒΕΛΟ - ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΒΟΛΟΣ - ΕΛΕΝΗ ΚΑΟΥΝΑ

Διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του γάμου και της βάπτισης το "Βέλο" και η Ελένη Καουνά, κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα στην παρουσίαση και την αισθητική εκδηλώσεων γάμου και βαπτίσεων.
Φινέτσα και μεγαλοπρέπεια, κομψότητα και χάρη συνώνυμα της υψηλής αισθητικής αλλά και της αστείρευτης φαντασίας που διακατέχουν την ίδια και τους συνεργάτες της.
Όταν η τέλεια αρμονία συναντά το στυλ και το ύφος που ταιριάζουν σε σας, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με πρωταγωνιστές εσάς και με μοναδικό σκοπό την τελειοποίηση του ονείρου σας, το "Βέλο" στήνει το σκηνικό που έχετε φανταστεί για το γάμο και τη βάπτιση.
Αποκλειστικά για σας σχεδιάζουμε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, art de la table με τον πιο γοητευτικό και πρωτότυπο τρόπο, δίνοντας έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Με φαντασία δημιουργούμε πρωτοποριακά concept για τις σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής σας. Χειροποίητες δημιουργίες με φίνα υλικά, βαπτιστικά ρουχαλάκια και αξεσουάρ βάπτισης, στέφανα και λαμπάδες γάμου που συνδυάζουν την απλότητα και το μέτρο της παράδοσης, με την αύρα και τη φρεσκάδα της νιότης.
Ο γάμος και η βάπτιση είναι για μας "τρυφερές υποθέσεις". Εμπιστευθείτε μας γιατί είναι μοναδικές και δεν πρέπει να μοιάζουν με καμιά άλλη, αλλά να αποτελούν μια αλησμόνητη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.